+31642803320

MichielTon.com - Professioneel Fotograaf in o.a. Utrecht & Amsterdam - All rights reserved © 2017

Photographer Jaarbeurs Utrecht

Professional Business event photographer

Een evenement in de Jaarbeurs in Utrecht organiseren is natuurlijk een bijzondere aangelegenheid. De energie die vrijkomt bij een succesvol evenement in de Jaarbeurs wil je koesteren. Hoe fijn zou het zijn om in gedachten terug te kunnen keren naar die succesvolle dag van het evenement? Met het inhuren van een professionele fotograaf kan dat. 

Michiel Ton woont in Utrecht en bezit alle kwaliteiten die benodigd zijn om uw evenement goed vast te leggen. Als professioneel fotograaf onderscheidt hij zich door zijn assertiviteit en zijn vermogen om mee te denken met de klant. Uw evenement is goud waard en dat begrijpt Michiel maar al te goed.

Mede door zijn ervaring op tal van verschillende soorten evenementen kan Michiel uw evenement vastleggen op een manier waar je zelf nog niet eens aan hebt gedacht. Het zijn de details die het evenement tot een succes maken: de aankleding, de sfeer, de emoties en euforie die los komen wanneer het een geslaagde dag betreft.

Michiel heeft met succes fotoreportages gemaakt voor muziekfestivals, congressen, workshops, teammeetings, uitreikingen, merklanceringen en meer… Je ontvangt een gevarieerde selectie kwalitatief hoogstaande foto’s die je kunt gebruiken in je uitingen.

Contact