top of page

Fotografie voor Frankwatching in de Jaarbeurs Utrecht [Dutch]

Updated: Dec 22, 2019Voor mij als bedrijfs eventment fotograaf is het altijd een feest om te mogen fotograferen in de Jaarbeurs. Niet alleen omdat ik zelf uit Utrecht kom en er op de fiets naartoe kan gaan, maar ook omdat de zalen altijd mooi belicht zijn en het daarom altijd mooie zakelijke bedrijfsfotografie oplevert. Zoals de indrukwekkende polar zaal waar vaak de plenaire bijeenkomsten plaatst vinden, tot aan de Flame Foyer waar de ledverlichting van kleur kan veranderen.


Als ik eerlijk ben is het fotograferen van congressen en evenementen niet altijd even spannend. Vooral wanneer je op een event staat waar het onderwerp je totaal niet aanspreekt. Gelukkig overkomt mij dit bijna nooit en al helemaal niet wanneer ik ingehuurd wordt door Frankwatching. Frankwatching is een van de grootste Nederlandse communities op het gebied van online trends. Veel van mijn eigen kennis over websites, marketing en andere tips en tricks heb ik opgedaan door blogs te lezen op hun website.


Op 22 november vond het conversational commerce event plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Ik mocht voor de vierde keer de fotografie verzorgen tijdens dit interessante seminar. Er waren sprekers van grote bedrijven uitgenodigd die kwamen vertellen wat de nieuwste ontwikkelingen waren op het gebied van klantencontact en hoe dit conversie verhogend werkt binnen hun bedrijf. Hier onder heb ik een aantal van mijn favoriete foto's geplaatst van deze leuke dag.


Fotograaf Utrecht Jaarbeurs
Warm ontvangst in de Jaarbeurs

Jaarbeurs Seminar fotografie
Ruben Klerks van KLM trekt een volle zaal

Congres fotograaf Utrecht
Netwerken tijdens de pauze

Fotograaf congres Utrecht
Trendwatcher Jarno Duursma trapt het evenement af

Jaarbeurs fotograaf Utrecht
Een volle spark zaal in de jaarbeurs

Fotografie congres Jaarbeurs
De dagvoorzitter Frans neemt de dag door

Fotograaf Frankwatching Jaarbeurs
Even bijpraten in de pauze

De polar zaal in de Jaarbeurs

Jaarbeurs fotograaf Utrecht
Netwerken aan het einde van de dag

Info about the author

 

Hi, my name is Michiel Ton. I am a professional Business and event photographer from the Netherlands with loads of experience in covering business events and dance / music festivals. In addition to being a full time photographer, I am also a graduate as a teacher in social science. I have passion for creating unforgettable memories through my photography.

My social media channels for more of my photography stories.

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCM5AehvPRn72USZnEpaG5UQ

Instagram: https://www.instagram.com/michielton/

Facebook: https://www.facebook.com/MichielTonCom

49 views0 comments
bottom of page