• Michiel Ton

Mijn favoriete event foto's geschoten in Utrecht

Updated: Jan 12Mijn werk als event fotograaf staat tijdelijk stil

Als event fotograaf in Utrecht is het momenteel niet mogelijk om mijn werk uit te oefenen. Ook mijn hobby en passie staan daardoor even op pauze, namelijk het creëren van onvergetelijke herinneringen van andere mensen tijdens evenementen. Gelukkig heeft elk nadeel ook zijn voordeel. Het voordeel voor mij is dat ik deze periode de tijd heb om te reflecteren op alle mooie evenementen die ik tot nu toe als professioneel fotograaf heb mogen vastleggen in Utrecht.

Mijn fotografie archief van events in Utrecht

Daarom besloot ik om in mijn archief te duiken en even stil te staan bij de mooie momenten van afgelopen jaren. Normaal gesproken fotografeer ik verschillende soorten events in Utrecht, van gezellige en zonnige festivals zoals Smeerboel, In het Zand & Lepeltje Lepeltje tot aan zakelijke evenementen in de Jaarbeurs.


Blijdschap tijdens evenementen in Utrecht

In deze blogpost zet ik een aantal van mijn favoriete event foto’s op een rijtje. Alle foto's in dit artikel zijn door mij geschoten tijdens evenementen in Utrecht. Ik heb gekozen voor foto's waar ik als event fotograaf blij van word om naar te kijken. Hopelijk kan ik deze blijdschap ook op jullie overbrengen! Laten we vooral niet met zijn alle vergeten wat voor geweldige levendige stad Utrecht is. En met positiviteit naar de toekomst kijken, naar het moment dat dit soort gezellige evenementen weer kunnen in onze mooie stad.

De domtoren geschoten vanaf Lepelenburg
Picknick in het park tijdens Lepeltje Lepeltje foodtruck festival
Jong stel tijdens Lepeltje Lepeltje foodtruck festival
Gezellig zingen tijdens Tante Joke karaoke op Smeerboel Festival
Park Lepelenburg, de dom en de gezelligheid
Gezellig borrelen bij Strand Oog in All tijdens een prachtige zomeravond
Jong en oud samen aan het borrelen tijdens Lepeltje Lepeltje
De gekkigheid van Smeerboel festival
Dansen tijdens In Het Zand festival
Lepeltje Lepeltje foodtruck festival tijdens een prachtige zomeravond
Tussen de bubbels op de Fluff Disco stage
Tim Senders krijgt de handjes in de lucht tijdens Fluff Disco festival
Lekker dansen in het moment tijdens de Leuke festival
Handjes in de lucht tijdens de laatste momenten van In het Zand festival
Proosten op de zondagmiddag borrel bij SOIA in Utrecht
Selfie time tijdens de zondagmiddag borrel
Vuurwerk tijdens Soenda Festival
Michel de Hey! in het restaurant van SOIA
Nog een prachtige zonsondergang bij Strand Oog In all
Bedrijfsevenement in stadion Galgenwaard
Dansen in Park Lepelenburg
Blije boef in een boot

Koningsdag festival 2019 op SOIA
Moeder blij met baby in het park
Smeerboel tijdens zonsondergang
Blij tijdens Smeerboel festival 2016
Geweldige kleuren tijdens de zonsondergang bij In het Zand Festival
Stoeien op de zondag bij SOIA
Glijden tijdens Smeerboel festival

Neem ook een kijkje op mijn social media accounts als je meer over mijn fotografie te weten wil komen. :)

Youtube: https://www.youtube.com/c/michielton

Instagram: https://www.instagram.com/michielton/

Facebook: https://www.facebook.com/MichielTonCom

268 views0 comments

+31642803320

MichielTon.com - Professioneel Fotograaf in o.a. Utrecht & Amsterdam - All rights reserved © 2017