Mijn favoriete event foto's geschoten in Utrecht

Updated: Feb 1

Mijn werk als event fotograaf staat tijdelijk stil

Als event fotograaf in Utrecht is het momenteel niet mogelijk om mijn werk uit te oefenen. Ook mijn hobby en passie staan daardoor even op pauze, namelijk het creëren van onvergetelijke herinneringen van andere mensen tijdens evenementen. Gelukkig heeft elk nadeel ook zijn voordeel. Het voordeel voor mij is dat ik deze periode de tijd heb om te reflecteren op alle mooie evenementen die ik tot nu toe als professioneel fotograaf heb mogen vastleggen in Utrecht.

Mijn fotografie archief van events in Utrecht

Daarom besloot ik om in mijn archief te duiken en even stil te staan bij de mooie momenten van afgelopen jaren. Normaal gesproken fotografeer ik verschillende soorten events in Utrecht, van gezellige en zonnige festivals zoals Smeerboel, In het Zand & Lepeltje Lepeltje tot aan zakelijke evenementen in de Jaarbeurs.


Blijdschap tijdens evenementen in Utrecht

In deze blogpost zet ik een aantal van mijn favoriete event foto’s op een rijtje. Alle foto's in dit artikel zijn door mij geschoten tijdens evenementen in Utrecht. Ik heb gekozen voor foto's waar ik als event fotograaf blij van word om naar te kijken. Hopelijk kan ik deze blijdschap ook op jullie overbrengen! Laten we vooral niet met zijn alle vergeten wat voor geweldige levendige stad Utrecht is. En met positiviteit naar de toekomst kijken, naar het moment dat dit soort gezellige evenementen weer kunnen in onze mooie stad.

De domtoren geschoten vanaf Lepelenburg
Picknick in het park tijdens Lepeltje Lepeltje foodtruck festival

Jong stel tijdens Lepeltje Lepeltje foodtruck festival


Gezellig zingen tijdens Tante Joke karaoke op Smeerboel Festival
Park Lepelenburg, de dom en de gezelligheid

Gezellig borrelen bij Strand Oog in All tijdens een prachtige zomeravond

Jong en oud samen aan het borrelen tijdens Lepeltje Lepeltje

De gekkigheid van Smeerboel festival

Dansen tijdens In Het Zand festival

Lepeltje Lepeltje foodtruck festival tijdens een prachtige zomeravond

Tussen de bubbels op de Fluff Disco stage

Tim Senders krijgt de handjes in de lucht tijdens Fluff Disco festival

In het moment tijdens de Leuke festival
Handjes in de lucht tijdens de laatste momenten van In het Zand festival

Proosten op de zondagmiddag borrel bij SOIA in Utrecht

Selfie time tijdens de zondagmiddag borrel

Vuurwerk tijdens Soenda Festival

Michel de Hey! in het restaurant van SOIA

Nog een prachtige zonsondergang bij Strand Oog In all

Bedrijfsevenement in stadion Galgenwaard

Dansen in Park Lepelenburg

Blije boef in een boot

Koningsdag festival 2019 op SOIA

Blije moeder en blije baby in het park

Smeerboel festival tijdens zonsondergang
Blij tijdens smeerboel festival

Geweldige kleuren tijdens de zonsondergang bij In het Zand Festival

Stoeien op de zondag bij SOIA

Lekker glijden tijdens Smeerboel festival

Neem ook een kijkje op mijn social media accounts als je meer over mijn fotografie te weten wil komen. :)


Youtube: https://www.youtube.com/c/michielton

Instagram: https://www.instagram.com/michielton/

Facebook: https://www.facebook.com/MichielTonCom

276 views0 comments