top of page

Wie ben ik?

Van de kleine details tot de grote momenten. Met mijn foto’s vertel ik het unieke verhaal van elk evenement. Ik toon de uitstraling, fotografeer het enthousiasme, en maak de perfecte klik om de beleving van het evenement te visualiseren. Ik lever evenementenorganisaties marketingwaardige fotografie. Beeldmateriaal dat een connectie met hun doelgroep maakt.

Dat doe ik door herinneringen voor mensen te creëren. Dat ene moment voor hen vastleggen waar ze de rest van hun leven op kunnen terugblikken. Die speciale foto maken waarmee ze dat fijne gevoel van toen kunnen herbeleven. Dat is mijn drive. Dat geeft mij als evenementenfotograaf een energieboost.

Ik zie het als een uitdaging om mensen in hun pure vorm te fotograferen. Om dat ene ogenblik van spontaniteit vast te leggen. Momentopnames creëren waar mensen echt in het moment leven. 

Ik vind opmerkelijke gebeurtenissen en zie de leukste interacties ontstaan. Het is vaak secondewerk, maar aan de energie van de mensen om me heen voel ik de spontane momenten tijdig aan. Door vervolgens als een ninja te werken, onopvallend en dynamisch, weet ik iedere bezoeker, op een natuurlijke manier in een oogwenk op de foto te zetten. 

Bel me

+31642803320

Stuur een e-mail

 Whatsapp me

+31642803320

Stuur mij een e-mail

En dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug

Thanks! Message sent.

bottom of page