top of page

Bedrijfsevenement Fotograaf

Fotografie voor jouw Personeels of bedrijfsevenement

Professioneel, snel en betrouwbare fotografie service voor jouw bedrijfsevenement

Vraag nu gratis een offerte aan voor jouw evenement

Je bedrijfsevenement is tot in de puntjes georganiseerd, het enige wat er nog ontbreekt is een goede eventfotograaf. Een goede fotograaf is belangrijk, want hij heeft namelijk maar één doel en dat is alle bijzondere momenten van deze speciale dag vastleggen. Je zorgt hiermee dat de gasten een mooie herinnering hebben aan jouw bedrijfsevent. 

Goede foto’s van het bedrijfsevenement zijn niet alleen belangrijk als herinnering voor de gasten. Professionele foto’s zijn ook een belangrijke marketingtool voor het bedrijf. Gebruik de foto’s als marketing op je social media pagina of website voor het promoten van je organisatie of evenementen die je in de toekomst organisteert. Een professionele fotograaf levert foto’s van kwaliteit en zijn dus te gebruiken voor meerderen doeleinden dan alleen intern. 

Michiel Ton is een ervaren fotograaf op bedrijfsevenementen. Hij weet de bijzondere momenten van een event vanuit de juiste hoek te fotograferen. Alle tijd en energie die je in het evenement steekt om het tot een geslaagde dag te maken, legt hij voor je vast en is een herinneren voor iedereen aan deze dag.  

Bedrijven waar ik evenementen voor heb gefotografeerd

Ervaring op meer dan 700 verschillende evenementen

Michiel heeft gefotografeerd voor de grote bedrijven zoals Vodafone Ziggo, Google, Heineken Experience, Footlucker, HP, & ROC Midden Nederland. Internationaal heeft Michiel zakelijke fotografie verzorgd voor O.A. bedrijven zoals Damco, & Smith and Nethew. 

Contact

Contact - bedrijfsevent

Thanks! Message sent.

bottom of page