top of page

Festival & Event Fotograaf 

Professioneel

festival fotografie

Professioneel, snel en betrouwbare fotografie voor jouw festival

Vraag nu gratis een offerte aan voor jouw festival

Maanden voorbereiding voor die ene dag. De entree van het festivalterrein gaat open en je ontvangt de bezoekers die lang hebben uitgekeken naar deze dag. Het festival begint en hier komt alle voorbereiding samen. De artiesten laten zich van hun beste kant zien, de crew zet alles op alles om het festival te laten slagen en de bezoekers stappen uit hun dagelijkse sleur en gaan helemaal op in de beleving die hun te wachten staat.

Wat is er nou mooier om na zoveel zweet en tranen mooie herinneringen te kunnen maken. Deze herinneringen wil je voor altijd bij je blijven dragen. Deze mogelijkheid is er met een professioneel fotograaf gespecialiseerd in het vastleggen van dance festivals heb je aan Michiel Ton de juiste man gevonden om al alle dierbare momenten van aan deze speciale dag vast te leggen. 

Bekijk hier een van mijn festival fotografie avonturen in Turkije op mijn youtube kanaal

Door zijn assertiviteit en zijn vermogen om mee te denken met de klant is Michiel een graag geziene fotograaf in de dance scene. Michiel daagt zichzelf altijd uit om de details te ontdekken die een festival uniek maakt. Zijn stappenteller blijft de hele dag aan staan.

Festivals waar ik heb gefotografeerd

Over 700 verschillende evenementen gefotografeerd

Michiel heeft gefotografeerd op de grootste dance festivals ter wereld, waaronder Tomorrowland, Ultra Music Festival, A State Of Trance, DGTL, The Flying Dutch, Amsterdam Music Festival, Magic Break en meer… Daarnaast tourt hij regelmatig met DJ’s als Thomas Gold en Mr. Belt & Wezol als fotograaf.

Anchor 1

Contact

Thanks! Message sent.

bottom of page