Event Fotograaf Utrecht

Doeltreffende fotografie voor jouw evenement

Doeltreffende fotografie voor een connectie met jouw publiek in Utrecht

Vraag nu gratis een offerte aan voor jouw event

Sinds 2013 ben ik actief met het fotograferen van evenementen in Utrecht. Een geweldig beroep wat ik dagelijks met passie uitvoer. En door dit beroep zie ik de vele mooie evenement locaties die Utrecht te bieden heeft ook nog eens van binnen. Van de grote locaties zoals Jaarbeurs en Tivolivredenburg, tot aan de meer karakteristieke locaties. Zoals Bunk Hotel, een oude verbouwde kerk aan de Catharijnekade, of de kleinschalige werfkelder die voor intieme netwerkevenementen wordt gebruikt. 

Bedrijfs,- event fotograaf Utrecht

Doeltreffende fotografie is waar ik altijd voor ga wanneer ik een bedrijfsevenement fotografeer. Van het begin tot het einde, van het grootste moment, tot de kleinste details. Ik probeer altijd marketing waardige content te creëren, die ervoor zorgt dat je een connectie maakt met je publiek. 

Seminar evenementen fotograaf Utrecht

Evenementen zijn bedoeld om mensen met elkaar in contact te brengen. Tijdens het fotograferen van seminars en andere evenementen focus ik mij daarom altijd op de interactie tussen de gasten. Ik vind het geweldig om mensen te fotograferen die door een bepaalde interactie helemaal in het moment leven. Wanneer ik een foto maak waarop je ziet dat iemand het naar zijn zin heeft, geeft mij dat een enorme kick.

Congres events fotograaf Utrecht

Ik ben fulltime event fotograaf, maar in 2015 voordat ik de stap naar mijn fotografie carrière maakte, heb ik mijn bachelor diploma behaald tot docent omgangskunde. Het delen van kennis zit daardoor in mijn bloed. Iets waardoor mijn fotografie hart harder gaat kloppen wanneer ik een congres mag vastleggen. Ik vind het geweldig om een spreker perfect te fotograferen op een moment dat hij of zij een bepaald punt maakt. Aan de non verbale communicatie op de foto kan je dan al aflezen wat de intentie was. 

Bedrijven waar ik evenementen voor heb gefotografeerd

Ervaring op meer dan 700 verschillende evenementen
Fotograaf Tivoli Vredenburg
Rai Amsterdam Photographer
Fotograaf Bunk Hotels
Google Event Photographer Amsterdam
FonQ event fotograaf
Fotograaf Bar Cava Utrecht
Brand Activation Photographer
De Walt Business Event photography
ROCmn Fotograaf
Seats2meet Utrecht fotograaf
Fotograaf Tivoli Vredenburg
Rai Amsterdam Photographer
Fotograaf Bunk Hotels
Google Event Photographer Amsterdam
FonQ event fotograaf
Fotograaf Bar Cava Utrecht
Brand Activation Photographer
De Walt Business Event photography
ROCmn Fotograaf
Seats2meet Utrecht fotograaf

Festival fotograaf Utrecht 

Door de jaren heen heb ik niet alleen de mooiste binnenlocaties van Utrecht mogen zien, maar ook geweldige buitenlocaties. Naast zakelijke fotografie, fotografeer ik ook regelmatig festivals in Utrecht. Zoals het foodtruck festival Lepeltje Lepeltje, wat ieder jaar in park Lepelenburg plaatsvindt. Het altijd gezellige Koningsdag, maar ook In het Zand Festival of Fluff Disco Festival wat bij Soia te vinden is. Mijn camera heeft al heel wat gezellige momenten vast weten te leggen in Utrecht. 

Event fotograaf Utrecht gezocht? 

Stop met zoeken. Door de combinatie en ervaring van het fotograferen van allerlei verschillende soorten evenementen in Utrecht, heb ik mij ontwikkeld tot een zelfstandig inzetbare fotograaf met een scherp oog voor detail. Elk event is anders en door mijn ruime ervaring heb ik geleerd wat doeltreffende fotografie is. En hoe je een connectie kunt maken met het publiek. Ik houd altijd in mijn achterhoofd wat de marketingwaarde is van de content die ik maak, waardoor het evenement de volgende keer nog beter verkoopt. 

 

Bel me

+31642803320

Stuur een e-mail

 Whatsapp me

+31642803320

Stuur mij een e-mail

En dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug

+31642803320

MichielTon.com - Professioneel Fotograaf in o.a. Utrecht & Amsterdam - All rights reserved © 2017