top of page
fotograaf tivoli vredenburg

Fotograaf Tivoli Vredenburg

Fotografie voor jouw evenement

in de Tivoli

Professioneel, snel en betrouwbare fotografie service in Utrecht

Vraag nu gratis een offerte aan voor jouw event

Het moet een speciaal gevoel geven om een event te organiseren in Tivoli Vredenburg, het muzikale hart van Utrecht. Bij aankomst wordt men al overdonderd door het robuuste gebouw in het midden van Utrecht. En dan moet het evenement nog beginnen. Het zou toch fijn zijn om deze belevenis goed te kunnen vastleggen, om het voor altijd in je herinneringen te kunnen opslaan. Hier komt een professioneel fotograaf goed van pas.

Michiel Ton is zo’n fotograaf. Zelf woon achtend in Utrecht is hij erg goed bekend met Tivoli Vredenburg. Hij heeft al verscheidene evenementen in Tivoli Vredenburg vastgelegd en hierdoor weet hij precies hoe je het beste resultaat behalen in de verschillende zalen van het pand. Door zijn ervaring als fotograaf op dance feesten kan hij ook bij weinig licht zeer goede foto’s creëren. Iets wat in vergelijking met een andere event fotograaf uit Utrecht een groot voordeel oplevert. 

Hij denkt graag mee over hoe het beste resultaat behaald kan worden en kan hierin adviseren. Michiel snapt dat het uit organisatorisch oogpunt om de details gaat die een evenement tot een succes maken: de sfeer, de emoties die los komen, de aankleding en de euforie die ontstaat wanneer het evenement een succes is.

Met succes heeft Michiel fotoreportages gemaakt voor congressen, muziekfestivals, teammeetings, workshops, merklanceringen, uitreikingen en meer… Met een gevarieerde selectie kwalitatief hoogstaande foto’s als eindresultaat kunt u altijd deze bijzondere dag herbeleven.  gemaakt voor muziekfestivals, congressen, workshops, teammeetings, uitreikingen, merklanceringen en meer… Je ontvangt een gevarieerde selectie kwalitatief hoogstaande foto’s die je kunt gebruiken in je uitingen.

Tivoli

Contact

Thanks! Message sent.

bottom of page